Uitslag 1ste ronde

Na 332 stemmen te tellen zit de eerste ronde van onze nominaties erop! Vanwege de nipte tussenstanden, hebben we besloten om in plaats van de top 5 mee te nemen naar de volgende ronde, dat de top 8 doorstoot naar de 2de ronde! Tijdens deze 2de ronde kunnen enkel scheidsrechters stemmen en worden de finale winnaars bepaald! Voor deze ronde zullen geen tussenstanden gegeven worden maar zal de top 3 bekend gemaakt worden tijdens het galabal! Om uw prijs in ontvangst te nemen, dient u uiteraard aanwezig zijn tijdens het galabal, vergeet dus zeker niet uw tickets te bestellen via de website of bij 1 van onze bestuursleden. Ook alle andere scheidsrechters en sympathisanten zijn uiteraard meer dan welkom op ons galabal, dus koop zeker uw tickets op tijd!  U ontving een gepersonaliseerde link om te stemmen via de nieuwsbrief! Geen mail ontvangen? Neem contact op via bestuur@vobs.be Scheidsrechter van het jaar Provinciaal Brecht Heirman Dunia Huwé Erik Van Poucke Johan Meirlaen Kenny Walgraef Pieter Eykelbergh Timothy De Keyzer Toon De Langhe Scheidsrechter van het jaar Landelijk Elias Dierckx J-M Van Der Linden Jonathan De Rese Jorgi Swimberghe Sebastiaan Tempels Stein Deham Toon Van Acker Willem Van Renterghem Scheidsrechter van het jaar Nationaal Dieter Roels Frederik Van Den Abbeele Jonas De Zweemer Kurt De Blieck Ruben Vancaillie Thomas De Vliegher Tom De Lange Lees meer…

Update stemming

Met nog 24 uur te gaan bezorgen we u graag een update van de voting! We ontvingen reeds 275 stemmen en het is nog steeds ongelooflijk spannend! De lijsten zijn opgesteld in volgorde, alles is nog mogelijk! Scheidsrechter van het jaar – Provinciaal Scheidsrechter van het jaar – Landelijk Scheidsrechter van het jaar – Nationaal Publiekslieveling Dunia HuwéJohan MeirlaenKenny WalgraefBrecht HeirmanErik Van PouckeTimothy DekeyzerPatrick De ClercqTijs SimoensCedric De WeirtDirk InghelbrechtGeert CittersPieter EykelbergMatthias De JaegerNathan LaridonPatrick Van HerzeleToon De LangeBram De BlockCataldo ScavuzzoEmile Van Den BosschePeter Van Den EedeRobbe DierckxStany De DeckerStijn VerstichelSven De MaereThomas De PrijckerAaron GeenensAndré SmetBart VerbruggeBjorn De BruynDieter CoenGeorges VerheyeGratien BalcaenGuy De WinneHugo WillemsJean-Pierre CoppietersJoeri DeKoninckJohan DelbooLars Van de MeirsscheLiesl VermeerschLouis De JaegerMarijn LammensNicolas Van DoorselaereOrtwin EggermontPatrick ThierensPeter BuysePeter DehasqueRoger DHoirScavo Van de RostyneSimon RyckaertSteven VerleysenSven CnuddeTaoufiq BelhachmiThomas VerdonckVolker Steinbach Willem Van RenterghemJorgi SwimbergheToon Van AckerElias DierckxJ-M Van Der LindenSebastiaan TempelsStein DehamJonathan De Rese Frederik Van den AbbeeleDieter RoelsWahib El HayouniJonas De ZweemerKurt De BlieckRuben VancaillieTom De LangeThomas De VliegherAndy De KuyperDries MoensRudi De ReuDaniël GoemanTim De Craene Dunia HuwéJohan MeirlaenKenny WalgraefBrecht HeirmanAndré SmetErik Van PouckeFrederik Van den AbbeeleJonas De ZweemerCedric De WeirtPatrick De ClercqEmile Van Den BosscheElena DriegheEvrithiki TsimbiropoulosDieter RoelsHossin BarooniJean-Pierre CoppietersJorgi SwimbergheThomas De VliegherTimothy DekeyzerBo Van WetterDirk InghelbrechtKurt De BlieckMatthias De JaegerOrtwin EggermontScavo Van de RostyneWillem Van RenterghemAmaro Van de MoorteleBjorn De BruynBjorn FoketBram De Lees meer…

Vergeet uw ticket(s) niet!

Op 26 april is het zover, de eerste editie van het Galabal voor de Oost-Vlaamse BasketbalScheidsrechters! Heeft u uw tickets reeds besteld? Indien u uw tickets nog niet besteld heeft, kan u die eenvoudig en snel bestellen via de website of u kan tickets kopen bij 1 van onze bestuursleden!

1Ste resultaten stemming

De eerste ronde van onze stemming is 24 uur online en met bijna 100 stemmen publiceren we graag al de eerste tussenstanden! We delen graag met u de huidige top 12 per nominatie. De lijst is alfabetisch gesorteerd, en niet in volgorde van het aantal stemmen. De top 5 zal doorgaan naar de 2de ronde, vergeet dus zeker niet aan al je vrienden en kennissen te vragen om voor jou te stemmen! Scheidsrechter van het jaar Provinciaal Scheidsrechter van het jaar Landelijk Scheidsrechter van het jaar Nationaal Publiekslieveling van het jaar – Brecht Heirman– Dirk Ingelbrecht– Dunia Huwé– Erik Van Poucke– Geert Citters– Kenny Walgraef– Patrick De Clercq– Patrick Van Herzele– Pieter Eykelbergh– Sven De Maere– Tijs Simoens– Timothy Dekeyzer – Elias Dierckx– J-M Van Der Linden– Jonathan De Rese– Jorgi Swimberghe– Sebastiaan Tempels– Stein Deham– Toon Van Acker– Willem Van Renterghem – Andy De Kuyper– Daniel Goeman– Dieter Roels– Dries Moens– Frederik Van den Abbeele– Jonas De Zweemer– Kurt De Blieck– Ruben Vancaillie– Rudi De Reu– Thomas De Vliegher– Tim De Craene– Tom De Lange – André Smet– Brecht Heirman– Cedric De Weirt– Dirk Ingelbrecht– Dunia Huwé– Erik Van Poucke– Evrithiki Tsimbiropoulos– Frederik Van den Abbeele– Hossin Barooni– Jean-Pierre Coppieters– Jonas De Zweemer– Patrick De Clercq Heeft u nog niet gestemd? Breng dan zeker nu nog jouw stem uit!

Start 1ste ronde nominaties

Vanaf vandaag kan u kiezen voor uw nominatie in de categorie Scheidsrechter van het jaar provinciaal/landelijk/nationaal en voor uw publiekslieveling. De 1ste ronde zal lopen van 26 maart tot en met 10 april, vanaf 11 april zullen de scheidsrechters zelf kunnen kiezen voor hun favoriet uit de top 5 van de eerste ronde. Vergeet dus zeker niet uw stem uit te brengen voor 10 april!

3-gangen diner

Tijdens het galabal bieden we u een overheerlijk 3-gangenmenu aan om de avond te starten, wat de menu precies zal worden houden we nog even in spanning. Indien u vegetarisch wenst te eten of bepaalde allergiën heeft, kan u ons dat steeds laten weten bij inschrijving. In de weken voor het galabal zullen we u nog eens vragen eventuele voorkeuren door te geven.

Sponsors gezocht

Bij de organisatie van het galabal komt heel wat te kijken, daarnaast willen we de prijs voor u als scheidsrechter zo laag mogelijk houden, op die manier kan u zoveel mogelijk genieten van uw avond. Om alles goed georganiseerd te krijgen zijn we op zoek naar enkele sponsors die willen bijdragen aan deze organisatie. We staan open voor verschillende vormen van sponsoring, van publiciteit op de website en communicatie, tijdens het event tot het schenken van prijzen voor onze nominaties. Heeft u een voorstel of wenst u meer informatie, laat ons dan zeker iets weten via het contactformulier.